Om Woodi

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/b/7/woodi.dk/httpd.www/wp-content/plugins/social-media-feather/synved-social/synved-social-setup.php on line 574 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/b/7/woodi.dk/httpd.www/wp-content/plugins/social-media-feather/synved-social/synved-social-setup.php on line 574 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/9/b/7/woodi.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2426


Woddi

 

Woodi er en webbutik og showroom hvor du kan købe ting med historie og kant til din egen unikke boligindretning. Vi handler med en blanding af råt industri design, antikke møbler, vintage design, klassiske designikoner samt møbler i genbrugsmaterialer og bæredygtigt interiør m.m.

Vi har en forkærlighed for råt industri design og vintage interiør, og hvor hver ting har sin egen fortælling og hvor tiden har givet det en helt særlig patina. Vi samler vores varer rundt omkring i landet og vi kører jævnligt til andre europæiske lande for at få inspiration og nye unikke varer.

Vi har showroom i Fredensborg, hvor vi har åbent efter aftale. Vi er stort set altid i nærheden så tøv ikke med at ringe for et uforpligtende besøg.

Ejer af Woodi: Jan Mundt
Jan er uddannet dekoratør, med erfaring fra bl.a. ILLUM.
Jan har tidligere haft butikken Phister & Co, med interiør og brugskunst.
Derudover har Jan malet billeder i 20 år under, navnet Lembcke, hvor street art, krakelerede mure og naive tegninger, er et gennemgående tema i Jans billeder.

Showroom
Helsingørsvej 45– 3480 Fredensborg

Åbningstid
Efter aftale.

Du er altid velkommen til at ringe for en fremvisning på et tidspunkt der passer ind i din hverdag.


Følg os:
Facebookpinterestinstagram